Награждават звезда на "Левски" с нов договор


Награждават звезда на "Левски" с нов договор

1164 0

"Левски" започва преговори с испанеца Мигел Бедоя за удължаване на договора му, който изтича в края на настоящето първенство. От клуба обаче искат да му се отблагодарят за показаната лоялност, твърди "Тема Спорт".

Това лято халфът остана на "Герена" въпреки че заплатата му бе орязана. По време на паузата пък той бе повален от тежко заболяване. Играчът форсира възстановяването си заради многото кадрови проблеми в тима и излезе титуляр срещу Литекс (2:2), въпреки че все още не е готов напълно и има да наваксва изгубени.

В "Левски" не желаят да го изпуснат, както сториха със сънародника му Антонио Аниете, който си тръгна през лятото, защото имаше договор само за 1 година. За разлика от Бедоя голмайсторът не понечи да намали възнаграждението си.

Мигел бързо се утвърди в титулярния състав. През миналия сезон той изигра 30 двубоя в "А група, в които отбеляза 8 гола. За купата на България участва в 6 срещи, в които се разписа веднъж. Той бе използван предимно в центъра на халфовата линия. През новия сезон обаче ще действа малко по-напред, защото за тази зона "сините" привлякоха Георги Костадинов и Джереми де Ноойер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички