Наско Сираков отсече: Смяна на собствеността на Левски не стои на дневен ред


Наско Сираков отсече: Смяна на собствеността на Левски не стои на дневен ред
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2702 0

Ръководството на Левски в лицето на мажоритарния собственик - Наско Сираков, и изпълнителния директор - Иво Ивков, даде старт на кампанията по подновяване на членските карти "Аз съм Левски". Това се случи по време на специално събитие на стадион "Георги Аспарухов".

От думите на Ивков стана ясно, че клубът е сключил две нови партньорства - с платформата "myWorld" и с "NewPay", от които ще могат да се възползват всички "сини" привърженици. Пълна информация за това как могат да бъдат подновени картите "Аз съм Левски" и какви предимства ще осигуряват те на феновете - научете ТУК.

Новата цел - 20 000 карти

Маркетинговият директор на "Герена" - Пламен Петров, разкри любопитни данни от предишната кампания с членски карти: "Миналата кампания имаше над 12 000 карти. Приходната част възлиза на над 700 000 лева. Целта е тази година да достигнем над 20 000. Надявам се, че тази кампания ще бъде най-успешната".

"Клубът изобщо не е спасен"

Иво Ивков на свой ред алармира, че Левски все още не е спасен финансово, а клубът е в период, в който може "много бързо да тръгне назад":

"Създаде се едно измамно впечатление, че Левски вече е спасен финансово, въпреки че ми искаше да се изпъча пред вас и да кажа точно обратното. Левски е в период, в който може бързо да тръгне назад. Призовавам хората да не губят своята отдаденост. Нямаме теми табу, готов съм да отговарям за всяка похарчена стотинка през тази година. Преди една година сложихме край на разточителните сделки - както за играчи, така и други в клуба. Дадени интервюта рисуваха светло бъдеще, което също доведе до заблуда. Клубът изобщо не е спасен, алармирам за това", категоричен бе той. Още от неговите думи можете да прочетете ТУК.

Левски се готви за зима, но ако дойде лято - добре дошло е!

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Очаквано, Наско Сираков бе запитан какво се случва с преговорите с "Юнайтед Груп" и ще има ли Левски нов собственик, а той отговори по следния лаконичен начин: "Смяна на собствеността на този етап не стои на дневен ред!".

Малко след това Вълка отново бе върнат на темата и каза, че ако някой си мисли, че ще води тайни преговори за клуба, значи изобщо не го познава. Сираков допълни, че се "готвим за зима, а ако дойде лято - добре дошло е":

"От "Юнайтед Груп" излязоха с декларация, в която обясниха всичко. Аз няма какво повече да добавя. Ако на някой му минава през главата, че водя тайни преговори и договорки за Левски, значи много малко ме познава. В момента, в който има какъвто и да е разговор за собствеността на Левски, цялата "синя" общност ще бъде информирана. Затова казах, че не стои на дневен ред. Ние се готвим за зима, а ако дойде лято, добре дошло е!".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички