Нямало "аргументи" да се иска оставката на Георги Иванов - Гонзо


Нямало "аргументи" да се иска оставката на Георги Иванов - Гонзо
Снимка: БГНЕС

1702 0

Председателят на Тръст "Синя България" Васил Колев заяви, че едва 17% от членовете на организацията искали оставката на Георги Иванов - Гонзо, който до момента търпи пълен крах като спортен директор на "сините".

След като първо се провали в селекцията и подбора на треньори, легендарният №9 на "сините" се издъни и като треньор и реално обрече "сините" да зависят за топ 6 от два мача (на "сините" срещу Лудогорец в Разград и Ботев - ЦСКА).

Васил Колев обаче не вижда "аргументи да се иска оставката на Гонзо", въпреки че "Левски" ще играе във втората шестица на "А" група, а вече 3-и треньор през сезона води "сините".

"В този момент е изключителна глупост да искаме оставката на Георги Иванов. Това е лично мое мнение. В Тръста направихме анкета, а резултатите показаха, че 83 процента от членовете ни подкрепят Георги Иванов. Мисля, че в този момент феновете ни искат последователност и стабилност, а не да сменяме треньори и играчи на всеки шест месеца", коментира Колев днес.

"Да сменим спортния директор и да редуцираме футболистите в отбора не е решение. Ако пуснем юноши до края на сезона, няма да можем да спечелим купата. То и с настоящия състав може и да не я вземем, но в противен случай със сигурност ще я загубим".

Решението за оставането на Георги Иванов - Гонзо ще бъде взето след края на сезона. 

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

"Нека Георги Иванов се опита да си свърши работата. Ако го изгоним сега, кой ще дойде? Какъв е вариантът? Нямаме аргументи да му искаме оставката. Основната вина за сегашното положение носи лошото управление, но не от вчера или от днес, а в последните десетина години. Виновен е човекът, който е най-отгоре", заяви Колев.

"Човекът, който е най-отгоре" е Тодор Батков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички