Официално: Треньорът на Левски от кошмара "Дебрецен" се завърна в Първа лига


Официално: Треньорът на Левски от кошмара "Дебрецен" се завърна в Първа лига
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1322 0

От Локомотив София обявиха интересна новина. Бившият треньор на Левски - Ратко Достанич, ръководил "сините" за четири месеца от средата до края на 2009 година, ще бъде новият главен мениджър на ДЮШ на столичните "железничари".

Ратко Достанич се завърна в Първа лига - но в Локомотив София

"Със задоволство и вълнение, бихме искали да споделим, че Ратко Достанич е новият главен мениджър на ДЮШ на “Локомотив” (София). С амбициозната задача да привлече опитния специалист в клуба се зае лично едноличният собственик г-н Веселин Стоянов. Това е първата крачка по цялостното обновяване и модернизиране на ДЮШ – приоритет номер 1 за новото ръководство на “Локомотив” (София).

Ратко Достанич е позната фигура по света и у нас, ерудиран специалист с изключително богат опит като футболист, треньор и най-вече в развитието на ДЮШ. Под негово ръководство академията на Цървена Звезда захранва първия тим с футболисти, продадени впоследствие за над 20 милиона евро. Някои от най-изявените такива са Неманя Видич, Душан Баста, Бошко Янкович, Марко Пантелич и редица други. Достанич получава пълно доверие и свобода, с целта да възроди легендарната “червено-черна” школа.

Междувременно клубът постигна договорка за ползването на базата в кв. Требич. Школата ще има възможност да използва терените, които са в прекрасно състояние, а вече са поръчани и нови съблекални. Ръководството на “Локомотив” отпрява специални благодарности към господин Людмил Димов, който съдейства сърдечно и даде разрешение за използването на базата.

Ратко Достанич ще бъде представен пред медиите на пресконференция във вторник (1 октомври) от 11:00 на стадион “Локомотив”. Ще присъства и изпълнителният директор на клуба – Иво Котев" - написаха от Локомотив.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички