От "Левски" готвят изненада за своите фенове


От "Левски" готвят изненада за своите фенове
Снимка: БГНЕС

1019 0

От "Левски" обещаха приятна изненада за привържениците през месец май. Това стана ясно след след днешното заседание на УС на  клуба.

"Всички привърженици да очакват хубава изненада през месец май. Знаем, че ще има много интерпретации, но от нас няма да излезе нищо повече", каза членът на Управителния съвет Николай Илиев.

От управата на клуба имат забележки по изложеното от двамата отговорниците за школата Станислав Ангелов и Даниел Боримирови и ще ги извикат отново на следващото заседание.

"Трябва да се подобри базата на двете школи - най-вече терените. На Раковски има нужда от съблекални. Станислав Ангелов даде идея за магазин с артикули на Левски на "Раковски". Визията на Ангелов е от 450 деца да станат на 800-1000, което не е реално. Не виждам основа и място, където да тренират дори тези 450 деца. Ако това е социална програма е едно, но ако искаме да създаваме добри футболисти е друго.

Също има какво да се желае от концепцията за развитие на ДЮШ на Герена и затова УС реши да следващото заседание да извика отново Боримиров и Ангелов да представят бюджети. Не може да се каже, че не сме доволни, но има още много неща, които искаме да чуем от тях", коментира Николай Илиев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички