Отново в действие: "Синият" герой Асими Фадига помисли и поднови тренировки с Левски


Отново в действие: "Синият" герой Асими Фадига помисли и поднови тренировки с Левски
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3548 0

На треньорския щаб на Левски, поне на този етап, няма да се налага да се справя с поредния контузен. Подобни въпросителни се породиха след липсата на Асими Фадига от тренировъчните занимания на тима в събота.

Френският полузащитник е пропуснал тренировките, но не заради контузия, а по изричното нареждане на Николай Костов за по-дълга почивка, пише "Гонг". Фадига далеч не убеждава с изявите си в последните срещи и е получил време за размисъл от своя наставник.

Халфът се е завърнал в действие на пълни обороти. Това важи и за всички останали футболисти, с изключение на Уелтън, който продължава да лекува травма. По всяка вероятност бразилският техничар ще отсъства поне още няколко седмици.

Какво предстои?

Левски гостува на ЦСКА 1948 в двубой от 16-ия кръг на Първа лига. Срещата ще се състои в Бистрица във вторник (07.11) от 17:30 часа. "Сините" са 5-и в класирането с актив от 27 точки. Техният съперник пък е 7-и с 23 пункта.

Дни преди двубоя домакините пуснаха билети в оскъдно количество, на висока цена и с важна промяна.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички