"Парите в сакове убиват": Бивш шеф на Левски, казал много истини за "сините", коментира Любо Пенев и Крушарски


"Парите в сакове убиват": Бивш шеф на Левски, казал много истини за "сините", коментира Любо Пенев и Крушарски
Снимка: Lap.bg

3521 0

Бившият изпълнителен директор на Левски и на Локомотив Пловдив - Павел Колев, коментира ситуацията в пловдивския клуб. Думите му са особено интересни, предвид всички подробности, без значение положителни или негативни, които изнесе след работата си със "сините".

Павел Колев с коментар за отношенията между Крушарски и Любо Пенев

"Не съм сигурен, че е моя работа да коментирам какво се случва в Локо Пд. Работил съм с Любослав Пенев в националния отбор. Познавам го. Ако се направи една класация за топ 3 най-големи педанти сред треньорите, обръщащи внимание на най-малкия детайл, Пенев ще го оглави. Това е важна характеристика, аз го твърдя от много време. Винаги съм смятал, че за да си добър треньор, трябва да си педант и малко луд на тема ред, дисциплина и детайл. Когато си над нещата и не се опитваш да контролираш, ти се изплъзват нещата. Това е причината треньорите да имат големи щабове. Така е тенденцията. Просто вече е трудно да следиш всичко и са много нещата. И именно затова Пенев си има и си върви със своя щаб.

Още: Официално! "Информирам, че приключвам с Локо Пловдив" - загуби ли битката Любо Пенев?

От тази гледна точка сместа между Любослав Пенев и Христо Крушарски беше взривоопасна и това беше ясно от самото начало. Не съм изненадан от това, което се случва в Локомотив. Разделихме се нормално с Крушарски. Просто му казах, че начинът, по който управлява, изключва моето присъствието там. Казах му и че не съм съгласен с начина, по който управлява. Не съм съгласен с метода на управление от средата на XX век, аз се опитах да вкарам Локомотив Пд в XXI век. Смятам, че така е редно. Разбрахме се, че няма много голям смисъл от присъствие там. Нямахме скандали, просто имахме разминавания.

Българският футбол трябва да бъде спешно провлачен в 21-ви век. Тази икономика с парите в сакове и така нататък убива усещането за правов ред във футбола. То не, че в цялата държава присъства, но дали има ред, или не и дали се спазват правила, или не зависи от хората. Когато тези хора са единици, системата ги изхвърля" - сподели Колев в студио "Дерби".

Пенев спокоен след 41 дни без победа: Полагаме основата, пари ще има

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички