Павел Колев: Това са дните, в които светът ще разбере разликата между Левски и другите


Павел Колев: Това са дните, в които светът ще разбере разликата между Левски и другите
Снимка: БГНЕС

12901 0

Изпълнителният директор на Левски изрече изпълнени с патос думи преди похода на "сините" фенове към Националния стадион "Васил Левски". Хиляди се събраха пред фенмагазина на столичния гранд, за да стигнат в обединителен поход до съоръжението, където след около 2 часа ще се проведе дербито срещу ЦСКА.

"Да съм благодарен на феновете е меко казано. Това са дните, в които не само България, но и цял свят ще разбере каква е разликата между Левски и другите клубове у нас. В този труден момент футболният клуб ще намери отново загубената си идентичност. Един от начините за проява на сила в дни на криза е клубът да се слее с публиката си", коментира Колев, който беше сред феновете днес, дори е начело на шествието, придържайки големия транспарант, гласящ "Левски, ти си всичко за нас".

Той бе категоричен, че всичко в похода ще е мирно и че не се очакват никакви сблъсъци както на шествието, така и около мача. "Готвим се за празник, никакви сблъсъци, всички са настроени мирно. Феновете искат да изразят любовта си и да подкрепят отбора и клуба", категоричен бе директорът. С какво предупреждение излезе клубът преди дербито вчера вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички