Подсилване във всички линии в Левски през зимата, Николай Костов е поискал 1 нещо от ръководството


Подсилване във всички линии в Левски през зимата, Николай Костов е поискал 1 нещо от ръководството
Снимка: Levski.bg

2767 0

Наставникът на Левски Николай Костов вече мисли за зимната селекция и именно заради това е провел няколко разговора с ръководството на клуба . Той има едно желание, а именно, че държи новите попълнения, които ще пристигнат, да бъдат на разположение още за старта на зимната подготовка.

Левски ще търси подсилване във всички линии

Костов не иска да се допуска грешката от лятото, когато притиснати "финансово" бяха напуснати от важен играч като халфа Филип Кръстев, а след това централният защитник Ноа Сонко Сундберг бе продаден на Лудогорец.И двамата нови – Дарлан и Фадига, дойдоха след старта на кампанията, а и до момента не оправдават доверието.

През зимата Левски ще опита да се подсили във всички линии, твърди "Тема спорт". Вече са наблюдавани доста играчи, като са набелязани и такива за привличане. Сред тях е и бразилски плеймейкър. Столичани имат свободни квоти за играчи извън Европейския съюз, защото с родни паспорти се сдобиха Цунами, Велтон и Роналдо.

На "Герена" се оглеждат и за качествени вътрешен халф и десен бек. Очакванията са Андриан Краев и Жереми Петрис да бъдат продадени, но дори и да останат до края на сезона, Костов иска техни алтернативи още от зимата. В Левски се надяват в зимната подготовка да се включи и Билал Бари, който е с травма от септември 2022 година. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички