Попето обясни с кое Стоилов го е "издразнил": Наско Сираков ми каза да обличам костюм


Попето обясни с кое Стоилов го е "издразнил": Наско Сираков ми каза да обличам костюм
Снимка: Levski.bg

10939 0

Бившият играч на Левски и настоящ на Ботев Пловдив Ивелин Попов разказа някои любопитни детайли относно напускането на "Герена". По думите му става ясно, че Наско Сираков му е заявил, че вече е приключил с футбола и трябва да се ориентира към края на своята кариера.

"Наско Сираков ми каза, че съм приключил за футбола и трябва да облека костюма – призна Попов пред Владимир Памуков и Красимир Минев. – Аз обаче отидох в Ботев Пловдив и спечелих Купата на България, след което му изпратих специален SMS", заяви Попов в подкаста "Код Спорт".

"Имам много костюми. Те ми отиват, но то ще си дойде само, не някой да те кара на сила", отговори шеговито плеймейкърът.

Още: Станислав Генчев призна за трудности при трансферните планове на Левски

Проблемите със Станимир Стоилов

"С Мъри имах леки проблеми. Бях се подразнил, когато беше дал едно интервю. А за разтеженията ми, казаха ми, че идва от кръста. За моя сметка отидох в Барселона при Кугат за моя сметка. Гледаха и казаха, че нямам проблеми с кръста. Това е стара травма, която си бързал да мине. Би ми една плазма и вече две години нямам проблем.

"В едно интервю беше казал: "Събрахме ветерани" и си написах един пост в Инстаграм какво означава ветеран и така. Винаги бях зад него във всяка битка. Това ми стана неприятно.

Другите ми болки са срещу Лудогорец, че ме пуска все накрая. И за Купата и, за Суперкупата при 2:1 и все накрая ме пускаше. Чисто козметични проблеми", допълни той.

Още: Стриктните правила на Станислав Генчев в Левски са ясни: Вече има и първи глобен играч

Той блесна най-ярко срещу ЦСКА: А сега и Левски, и "червените" искат да го вземат?

Икона на Левски посочи 3-мата защитници, които са затруднявали Гунди: И 3-мата са от ЦСКА

Сираков и Боримиров го заклеймиха: Въпреки това носи колосална сума пари на Левски

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички