Руснаци пробват да отмъкнат албанец под носа на "Левски"


Руснаци пробват да отмъкнат албанец под носа на "Левски"

917 0

Руски елитен клуб, чието име не се споменава, ще пробва да изпревари "Левски" за подписа на защитника Арлинд Айети. 22-годишният защитник обаче е категоричен пред медиите в родината си, че решение за бъдещето си ще вземе след изиграването на последните два мача от квалификациите за европейското първенство във Франция.

„Айети е изцяло фокусиран върху представянето си в националния отбор, след като остана без клубен тим през лятото. Той се раздели с Базел, когато договорът му изтече. Оттогава тренира самостоятелно с персонален треньор, за да запази формата си. Националният селекционер разчита много на него и го пусна титуляр в последните два мача с Португалия и Дания, в които се справи много добре", коментираха от Албания за „7 дни спорт".

Айети е обявил, че сам за себе си ще вземе решение след гостуването на Армения на 11 октомври.

От "Герена" свикнаха да чакат отговори от трансферните си цели през лятото, така че искането на отсрочка не е ново за спортно-техническото ръководство на „сините".

В момента Стойчо Стоев разполага с Максимилиян Карнер, Аймен Белаид и младока Деян Иванов за центъра на отбраната. Последният обаче ще претърпи операция на коляното през зимата, която ще го извади за дълго от терените. Белаид пък е свързван със свободен трансфер през януари в шотландския Хартс, въпреки че има договор с „Левски" до лятото на 2016 година.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички