С гръмките победи Левски трябва да помисли и за един проблем - играчи с изтичащи договори


С гръмките победи Левски трябва да помисли и за един проблем - играчи с изтичащи договори
Снимка: Vasilen Dragomanski / LAP.bg

2304 0

Левски направи много силен старт на новия сезон, постигайки 4 последователни победи. Станислав Генчев едва ли е и мечтал за толкова убедителен дебют, с който да вдъхнови феновете до краен предел.

Добрата новина е, че "сините" най-сетне имат по-дълга скамейки и поне по двама играчи на всеки пост. Има обаче един казус, който ще трябва да бъде разрешен от ръководството на клуба, а именно с изтичането на договорите на трима от футболистите.

Трима в Левски са с изтичащи договори

Това са Джавад Ел Джемили, Карлос Охене и Асими Фадига имат контракти до следващото лято и ако до края на тази година не подпишат нови, от 1 януари 2025 година могат да преговарят с други отбори.

Ситуацията с Джемили, Охене и Фадига може да се разреши от треньора Станислав Генчев. Именно той управлява целия процес по селектирането на футболистите и шефовете ще трябва да се съобразят с неговото мнение. Ако той поиска тримата да останат, шефовете ще направят всичко възможно да го направят, като предложат по-добри условия в новите договори, пише "Мач телеграф".

Шансовете на Джемили да подпише нов договор изглеждат далеч по-големи от тези на Фадига и Охене. Причината е, че испанецът е в такава възраст, че ако задържи нивото си, може да бъде продаден за рекордна сума. Това не може да се каже за 31-годишния Охене или за Фадига, който избухва в отделни мачове и в повечето срещи е резерва.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички