Ще осъществи ли Левски трансфера, който "дебне" над година? Мениджър отговори


Ще осъществи ли Левски трансфера, който "дебне" над година? Мениджър отговори
Снимка: БГНЕС

10302 0

Няколко поредни трансферни прозореца силно се спекулираше с евентуална продажба на централния защитник на Левски Хосе Кордоба. Панамецът е и играчът на тима, който в момента поне на хартия може да бъде продаден за най-солидна сума.

Договорът на бранителя със "сините" е до лятото на 2025-а година и ако не бъде трансфериран скоро, може да рискуват да го изпуснат без пари. А към момента той изглежда най-близо до шотландския гранд Глазгоу Рейнджърс.

RangersReview дори излезе с информация, че Кордоба е бил на мач на отбора - на "Айброкс" при успеха над Килмарнък (05.05). Прогнозите са, че Левски ще получи между 2 и 3 милиона паунда, а мениджърът на Глазгоу Филип Клеман нито потвърди, нито отрече подобен ход. Той бе запитан на пресконференцията преди големия сблъсък със Сетлик.

Мениджърът на Глазгоу Рейнджърс коментира трансфер на Хосе Кордоба от Левски

Тръгва ли си Хосе Кордоба от Левски?

"От самото начало казах, че няма да коментирам слухове, защото ако трябва да говоря за всички тях и ако беше истина, щях да тренирам 300 или 400 играчи. Няма да е това случаят, в който ще коментирам слух. Ако кажа „да“, ние сме далеч от споразумение с когото и да е.

Идва моментът, в който ме питат за футболист, от когото никога не сме се интересували (бел. ред. не визира Кордоба). Ако се случи така, аз ще излъжа и не искам да го правя. Искам да остана открит и честен, така че не мога да коментирам тези неща" - отговори Клеман. Преди часове пък се появи информация и че азери са си харесали Рикардиньо - ето колко пари му иска Левски.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички