СНИМКА: Раева издаде къде е бил Наско Сираков, когато Николай Костов не искаше да го притеснява


СНИМКА: Раева издаде къде е бил Наско Сираков, когато Николай Костов не искаше да го притеснява
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

3680 0

След като имаше различни спекулации относно това дали Николай Костов ще остане в Левски - на 7 май от клуба официално обявиха, че той ще води отбора до края на сезона. Това бе решено след среща на наставника с Наско Сираков.

Тя дойде точно след празничните и почивни дни. Във вторник (07.05) мажоритарният собственик на "сините" отиде на "Герена" и дочака края на тренировката, за да се види насаме със старши треньора.

Наско Сираков се срещна с Николай Костов

А преди това самият Костов бе признал, че тогава ще се чуе със Сираков, тъй като не иска да го притеснява, докато е на почивка. Съпругата на Сираков - Илиана Раева, качи и снимка от райското място, на което двамата са били.

Наско Сираков и Илиана Раева са били на почивка в Гърция

На кадъра тя е застанала до Сираков, а зад тях се вижда статуя на гладиатора, оглавил най-голямото робско въстание срещу Рим - Спартак. Един от последователите на Илиана Раева пък бързо отгатна локацията.

"Корфу, лятната резиденция на Сиси. Прекрасно място!" - написа потребителят, а Раева хареса коментара и потвърди, че със Сираков са били на почивка в южната ни съседка Гърция (и по-конкретно - на остров Корфу). Наскоро пък Наско Сираков обясни и какви са плановете на Левски за стадион "Георги Аспарухов".

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички