Спонсор увеличава помощта си към "Левски" с 50%


Спонсор увеличава помощта си към "Левски" с 50%

1546 1

"Левски" прави и невъзможното, за да закърпи финансовото състояние на клуба. Според "Меридиан мач" "сините" са близо до нов договор с мобилния оператор "Мтел". Дълги години именно това бе генералният спонсор на клуба, като само през последните месеци мобилната компания бе изместена от "Лев Инс" в тази роля.

Сътрудничеството между оператора и "сините" ще бъде подновено в най-кратки срокове, а добрата новина за "Левски" са значително подобрените финансови параметри. До момента "Мтел" превеждаха около 200 000 евро на година. Сега тази сума ще бъде увеличена с 50% на сезон. Увеличението не е толкова голямо, но при настоящата криза и тези 200 000 лв. в повече може да се окажат изключително важни, особено в борбата за лиценз.

Предстои да стане ясно и дали ще бъде подновено сътрудничеството с "Лев Инс".

На "Герена" уреждат още един нов спонсор, макар и по-малък. Желанието на "сините" е "Еко Петролиум" да зарежда с гориво автобуса, както и всички служебни автомобили. Срещу това "Левски" ще рекламира компанията.

Всичко това показва, че малко по малко на "Герена" се опитват да си стъпят на краката, макар битката за лиценз все още да е далеч от спечелване.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички