Станислав Генчев иска Левски да вдигне темпото и описа кое е новото опасно оръжие на "сините"


Станислав Генчев иска Левски да вдигне темпото и описа кое е новото опасно оръжие на "сините"
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

164 0

Наставникът на Левски Станислав Генчев бе доволен от победата с 1:0 срещу Славия, но не и от играта на тима му. Той бе категоричен, че "сините" трябва да вдигнат темпото за домакинството с Арда, което е след седмица.

Станислав Генчев иска много повече от отбора си

"Беше изключително важно да вземем 3 точки, играхме срещу много добър отбор. Славия е в челото по много показатели - важни показатели. Знаехме, че ще срещнем добър отбор. Бяхме далеч от това, което можемЧисто игрово бяхме много далеч от това, което искам. Футболът се играе с топка, а това много ни липсваше. По-скоро разчитахме на статични положения и за радост едно от тях се превърна в гол.

За всеки отбор статичните положения са много важни. Имаме играчи, които са много добри във въздушните двубои и се стараем да ги използваме и да се възползваме. Ще поздравя отбора за победата, но чисто игрово има много поуки, които да си вади", заяви Генчев относно това дали статичните положения може да са опасното оръжие на тима.

Още: Класиране в Първа лига през сезон 2024/25 - Левски диша зад Лудогорец

"Със сигурност е важно да има синхрон между отделните играчи и линии. Цумани се стара и се справи много добре, но това не е неговата позиция. Охене ни липсваше най-много, а от Макун съм много доволен. Дори не мислех да играе пълни 90 минути, но малко рискувах със здравето му и го оставих.

На всеки един играч казвам, че е важно да се доказват и стараят. Всеки един играч трябва да се старае, той се включи много добре и Джавад се стара тази седмица. Ние темпото трябва да го увеличим значително за домакинството срещу Арда, може би, както бе срещу ЦСКА 1948 и това, което показахме. Но срещу домакинска публика, трябва да покажем коренно различна игра", допълни той.

Още: Голмайстори в Първа лига през сезон 2024/25: Българин с втори гол за Левски

Левски се потруди срещу Славия, но не изпуска Лудогорец на върха (ВИДЕО)

Станислав Генчев върна Джавад Ел Джемили в групата на Левски за мача със Славия

Славия - Левски по ТВ: Кога и къде да гледаме столичното дерби?

"Сини" фенове са бесни на клуба: Благодарите на човека, заради който Левски е на изкуствено дишане от над 10 години

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички