Станислав Генчев напомни за целта на Левски и каза имал ли е проблеми с Ел Джемили


Станислав Генчев напомни за целта на Левски и каза имал ли е проблеми с Ел Джемили
Снимка: LAP.bg

818 0

Наставникът на Левски - Станислав Генчев, говори пред медиите преди столичното дерби между "сините" и Славия на стадион "Александър Шаламанов".

Какво каза Станислав Генчев?

"Казал съм на футболистите, че целта е да станем шампион и да спечелим купата. Не виждам защо да не говорим за това, обсъждаме как това може да бъде постигнато. Славия са много силен отбор и в много компоненти са сред основните отбори, но понякога допускат индивидуални грешки, което им коства точки", започна Станислав Генчев.

Още: С дълго изявление пред цяла България: Сираков благодари на Борисов за големия жест към Левски

"Няма как да подценим Славия, трябва да сме много концентрирани и мобилизирани, за да спечелим. Искам ми се през всички минути да играем на високо ниво и да има постоянство. Има доста неща, които трябва да се подобрят, трябва да се отнасяме сериозно във всеки един мач".

"Миналата седмица не попадна в групата заради цялостното му отношение в тренировъчния процес. Затова не бе в състава за миналия мач. През тази седмица има промяна, надявам се и днес да е така и да попадне в състава за мача със Славия", каза специалистът за Ел Джемили.

"Казал съм на футболистите от първия ден, че целта е да сме шампиони и да спечелим Купата. Имаме цел, преследваме я и си говорим как това нещо може да бъде постигнато".

"Славия чисто статистически е един от най-добре представящите се отбори в България, по доста показатели са в челото на класирането, допускат индивидуални грешки и губят точки, работят от дълго време със Загорчи1, не трябва да има отпускане и подценяване. Трябва да сме концентрирани, ако искаме да спечелим".

"Има доста неща, които трябва да се подобрят, постоянството е едно от най-важните неща, наблягаме на това, футболистите трябва да работят сериозно на всяка тренировка, а постоянството ще ни помогне срещу нашите съперници, срещу всякакъв вид системи играхме, синхронът се подобри, но има и други неща, които трябва да се подобрят", каза още младият специалист.

Още: Левски с революционно решение: Загатна, че стартира нещо голямо (ВИДЕО)

Левски готви мощен трансферен удар: Взима сензацията в Първа лига

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички