Станислав Генчев потвърди думи на Наско Сираков и каза как Левски ще стане шампион


Станислав Генчев потвърди думи на Наско Сираков и каза как Левски ще стане шампион
Снимка: Vasilen Dragomanski / LAP.bg

7763 0

Новият наставник на Левски - Станислав Генчев, бе представен и пред родните медии на официална пресконференция на "Герена". Той говори по няколко вълнуващи "сините" фенове теми - селекцията, тръгващите си играчи и евентуалните нови попълнения.

Станислав Генчев бе официално представен пред медиите

"Искам да кажа, че за мен и моят екип е голяма чест да застанем начело на най-обичания български отбор. Сигурни сме, че ще направим печеливш отбор, който да играе доминиращ футбол и да радва феновете", започна Генчев.

Още: Офертите за откритие на Станимир Стоилов в Левски продължават да валят

"Още от ммомнета когато напуснах Левски като футболист съжалявам. Като треньор винаги съм мечтал да застана начело на тима. Оттук нататък отговорността е голяма и с моя екип сме готови да поемем тая задача".

"Разговорите започнаха по-късно от това, което пишеше в медиите. Буквално в последните 3 седмици започнаха разговорите. Селекцията всички знаем, че е основополагаща. Минимумът, който ще вземем е пет футболисти - аз ще отговарям за селекцията, срещам пълна подкрепа от управата. Надявам се, че възможно най-скоро ще осигурим новите играчи".

"Дарко Тасевски има различно виждане по някои неща. Ние четиримата работим заедно дълго време, важно е да има различно мнение. Важно е всеки да има своето разбиране, за да се намери най-доброто решение. Винаги е добре да има човек с други идеи, за да казва какво може да се подобри. Дарко ще ни е от голяма помощ".

Голямата мечта на Генчев

"Реално мечтата ми е да стана шампион с Левски, едната се сбъдна да съм треньор. Преследваме ги с екипа мечтите, следващта е да сме първи със "сините. Има футболисти, които могат да бъдат освободени. Всичко зависи обаче от селекцията. Ситуацията с Билал Бари е, че няма да бъде част от отбора".

Още: Станислав Генчев отказал предложени му от Левски футболисти - причината е една

Селекцията в Левски

"От петте позиции, които търсим реално с нито един не сме се договорили. Всеки трансфер отнема време. Не е лесно да се направи толкова лесно. Важното е, че има набелязани футболисти, с които се говори. Относно това дали вратарят ще бъде българин или чужденец - разговори се водят с чужденец".

"Най-нормалното нещо е да имам условия изпълнени, за да стана треньор. Една от тях бе да отговарям за селекцията, защото с екипа искаме да работим така. Няма да има проблем с феновете, ако играем отличен футбол. Алекс Колев е голмайстор на първенството, имаме интерес към него, но всичко е въпрос на разговори".

"Ние имаме наш начин на работа. Досега отборите ни са били физически отлично подготвени. Винаги ми харесва, когато Левски побеждава ЦСКА. Петима футболисти от втория отбор ще започнат подготовка - всеки от тях ще получи шанс, от тях зависи дали ще се възползват".

"Няма развитие по темата с Андриан Краев, договорът му приключи и вече не е част от Левски".

Още: Левски ще продължи без Хосе Кордоба, намекнаха за трансфера на рождения му ден

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички