Станислав Генчев се появи на "Герена": Ненадейна среща подразни Сираков и Боримиров


Станислав Генчев се появи на "Герена": Ненадейна среща подразни Сираков и Боримиров
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

22750 0

Изглежда сигурно, че новият старши треньор на Левски ще бъде Станислав Генчев. Всички информации сочат към това, а и наставникът на Крумовград на няколко пъти призна за това. Остава да бъде официално обявен като наставник на "сините".

Станислав Генчев се появи на "Герена" - това не се хареса на Сираков и Боримиров

Колегите от "Дарик радио" съобщиха доста любопитна информация. Оказва се, че младият специалист се е появил на стадион "Георги Аспарухов" - в клубния магазин. Впоследствие е бил забелязан в компанията на мажоритарния собственик Наско Сираков и на изпълнителния директор Даниел Боримиров.

Силните фигури на "Герена" са го развели около стадиона, като преди това са имали и среща. Изданието допълва, че ръководните фактори не са били особено щастливи от срещата с техните журналисти. *Първоначално се получи двусмислица и бе оповестено, че Сираков и Боримиров не са били щастливи от ненадейната среща с Генчев, но след това бе поправено, че всъщност срещата с журналиста не се е харесала на Сираков и Боримиров.

Станислав Генчев в Левски

Вече е ясно и кои ще са част от неговия щаб, когато поеме Левски. В него ще влязат Живко Миланов, Дарко Тасевски и Йордан Господинов. Съвсем скоро всичко ще бъде официално обявено от клуба. По-рано през деня пък "сините" съобщиха, че само за 4 дни 360 000 лева са отишли в касата на Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички