Станислав Генчев се скъса да хвали грозно изгонен от Наско Сираков в Левски


Станислав Генчев се скъса да хвали грозно изгонен от Наско Сираков в Левски
Снимка: БГНЕС, levski.bg / Колаж: Actualno.com

1073 0

Старши треньорът на Левски Станислав Генчев говори преди сблъсъка за "сините" срещу Ботев Пловдив. Както е известно, в кариерата си на наставник младият специалист мина през "канарчетата", макар и да не се задържа особено дълго.

Станислав Генчев с големи похвали за Попето

Генчев се изказа много ласкаво за Ивелин Попов, който бе принуден да напусне Левски, след като Наско Сираков го накара да се чувства ненужен. Попето пристигна в Ботев по настояване на Генчев и бързо се превърна в големия лидер на тима.

"Не мога да кажа, че мачът срещу Ботев ще е по-специален. Плюс е, че знам как играят футболистите. Познавам добре силните и слабите им страни, но не мога да кажа, че мачът е специален. Мисля, че ще се срещнат два от най-добрите отбори в България в момента. Стадионът ще е пълен.

Ивелин Попов е пример как един футболист, който обича играта и се раздава, въпреки на преклонната си възраст, може да бъде един от най-добрите футболисти в българското първенство. Аз го убедих да дойде в Ботев Пловдив и това се превърна в един от най-силните им трансфери в последните години.

Без него Ботев Пловдив е спечелил само една точка. Без него не могат да преодолеят нито един съперник. И в последния мач се видя, че с едно докосване може да реши мача. Ако изолираме неговите силни страни, не смятам, че останалите футболисти на Ботев Пловдив могат да ни направят някакъв проблем. Но човек никога не знае какво може да се случи" - сподели той. Статистиката също потвърждава, че Ботев Пловдив играе трудно без Ивелин Попов.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички