Станислав Генчев вярва в победата на Левски срещу Локо Пд и потвърди: На този етап не търсим играчи


Станислав Генчев вярва в победата на Левски срещу Локо Пд и потвърди: На този етап не търсим играчи
Снимка: LAP.bg

539 0

Наставникът на Левски - Станислав Генчев, даде пресконференция на "Герена" преди гостуването на "сините" на Локомотив Пловдив в мач от третия кръг на родната Първа лига. Пред медиите родният специалист бе категоричен, че съперникът не е никак лек и мачът ще бъде тежък.

Генчев преди Левски - Локо Пд

"Разузнали сме го добре. Все пак минаха два мача. Те са организиран отбор в играта с непримирим дух. Типична характеристика на отборите водени от Любослав Пенев. Запазиха по-голямата част от отбора си от миналата година. Познават се добре. Неприятен съперник, но това е един добър тест за нас и мисля, че сме готови за победа. Маркович е готов и ще бъде в групата. Лима е контузен, а Митков се завърна и започна тренировки, но няма да е в групата за мача с Локомотив", започна специалистът.

Още: "Счупи голов рекорд": Новият защитник в Левски с минало в атаката и сравняван с Яя Туре

"На Макун, физическото му състояние е прилично, тъй като игра и на Копа Америка, но от две седмици не е тренирал с отбор и му липсва игрова практика. Имахме други опции преди това, но поради една или друга причина тези играчи не дойдоха при нас. В момента, в който ни беше предложен този футболист, всички имахме единодушие за неговия избор и сме сигурни, че ще вдигне нивото на нашия тим. За нас е важно да свърши работата, за която сме го взели".

"Напълно покрива критериите ми за защитник, след това, което гледах от мачовете с екипа на Венецуела и Анортозис. Няма как да се включи срещу Локомотив, тъй като пътува 36 часа, за да бъде в България вчера. Той не тренирал с отбора. Не знае какви са изискванията на този етап. Евентуално за мача с Крумовград ще бъде в групата".

"Дали ще имаме промени в състава? Няма как да ви кажа титулярния състав, ще разберете утре. Хубавото е, че има конкуренция и всеки, който се включва през второто полувреме, вдига нивото на отбора и отборния дух".

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

"Селекцията е отворен процес. Всичко зависи, ако продаваме футболисти, каква оферта ще дойде и тя дали задоволява клуба и играча. Съответно, ако ни бъде предложен играч, който има по-високо ниво от тези, които имаме, ще опитаме да го привлечем, но генерално селекцията е приключена. На този етап не търсим играчи", каза още треньорът на "сините".

С последния ход в Левски: Обещание, което Наско Сираков даде, бе изпълнено

Иво Ивков заведе дело срещу Левски, съди "сините" за 15 000 лева

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички