Стефанов: Ще издържим на гъстия цикъл, получи се добър мач


Стефанов: Ще издържим на гъстия цикъл, получи се добър мач
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1097 0

Младият българин - Илиян Стефанов, отново се превърна в герой за Левски, след като вкара единственото попадение при домакинската победа над Ботев с 1:0. Той обясни след срещата, че се е получил интересен двубой, като сподели и очакванията си за близкото бъдеще.

“Победата беше невероятна, получи се добър мач. Съумяхме да изпълним това, което искаше треньорът, срещнахме много добър отбор на Ботев. Момчетата играха добре, победата е сладка.

Ние се стараем постоянно да създаваме положения. Вече това да ги вкарваме е въпрос на концентрация. Трябва да работим по фокусиране в тази фаза. Всеки иска да вкара гол и отборът да победи.

Попов има невероятна кариера, доказал се е с името и мачовете си. Богатство е да играем заедно, смятам, че се разбираме добре.

Готови сме да издържим на по-сгъстения цикъл. Левски мисли за своите мачове и това, което трябва да играе. Другите какво правят и как завършват не мисля, че трябва да ни вълнува”, заяви Стефанов.

Ето как се разви самата среща!

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички