Стойчо Стоев: Каратето е грижа на съдията


Стойчо Стоев: Каратето е грижа на съдията

1474 0

От Цветан Кръстев зависи дали футболистите на Лудогорец ще си помагат с прийоми от каратето в мача с Левски за купата. Това сподели треньорът на "сините" Сточо Стоев преди заминаването на отбора за Шумен, където отбора ще отседkе преди утрешния мач. "Това си е грижа на съдията, а не моя. Предполагам, че ще бъде обективен. Цветан Кръстев е добър съдия. Той е млад арбитър, а това означава, че иска да се развива. Един съдия може да се развива, когато е обективен на терена. Не искам да коментирам подобни теми, защото моята работа е на терена с футболистите“, отговори Стоев на въпроса, който беше провокиран от опита за убийство на Козмин Мочи срещу Стефан Николич в мача с ЦСКА.

Стоев обясни още, че всички футболисти, които са имали проблеми след мача с Черно море са възстановени и се чувстват добре. Треньорът на Левски ще може да разчита и на Лукаш Гикиевич. Полякът ще стисне зъби и ще играе до края на сезона, въпреки травмата, която го мъчи.

"В никакъв случай мачът не е „всичко или нищо“, категоричен е треньорът. "Финансовата криза не се отразява на футболистите, свикнали сме", добави той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички