Стойчо Стоев: Ситуацията в Левски е много сложна


Стойчо Стоев: Ситуацията в Левски е много сложна
Снимка: БГНЕС

989 0

Треньорът на Левски Стойчо Стоев заяви, че ситуацията в клуба е много сложна и че неговата заплата е най-малкият проблем на „сините“.

„От поне 20 дни знам за орязването на бюджета. Съгласил съм се, моята заплата е най-малкият проблем", заяви Стоев пред „Меридиан мач“ и добави: „Ситуацията наистина е доста сложна. Не искам в момента да говоря с конкретни имена - кой ще дойде и кой ще остане. Нямам отговори от Аниете и Прохазка, в началото на следващата седмица ще стане ясно".

Стойчо Стоев не пропусна да коментира и темата с лятната селекция. „Наблюдаваме и българи, и чужденци за селекцията. Истината е обаче, че не знам какви пари ще имаме, дали ще имаме дори за някакви футболисти. Все пак, Левски се нуждае от играчи от определена класа, не просто да запълним състава.“

„Щом съм се хванал да водя този отбор и знам каква е ситуацията, няма да се откажа. Но просто няма яснота в момента кои ще останат, кои ще дойдат, каква ще е класата в състава ни. Другата седмица ще мога да ви кажа повече", добави още Стоев.

Левски разчиташе много да спечели Купата на България, което освен, че щеше да осмисли сезона, можеше да привлече и нови спонсори на "Герена".

 

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички