Стриктните правила на Станислав Генчев в Левски са ясни: Вече има и първи глобен играч


Стриктните правила на Станислав Генчев в Левски са ясни: Вече има и първи глобен играч
Снимка: БГНЕС

3273 0

Наставникът на Левски Станислав Генчев говори пред медиите преди първата му официална тренировка начело на тима. Днес (12 юни) "сините" стартират подготовка, а специалистът показа, че ще бъде безкомпромисен и ще държи на своите изисквания.

Генчев допълни, че ще има глоби за всеки, който не спазва правилата и дори вече стана ясно името на първия "провинил се".  "Има един закъснял, който си е изпуснал самолета. Той ще понесе финансова санкция и смятам, че това няма да се повтори. Лима не е тук, става дума за него. За мен е добре всички футболисти да останат в отбора. Футболът е бизнес и ако дойде добра оферта, ние ще продадем играча. Когато един футболисти мисли повече за финансова изгода, той не е с глава си в съблекалнята и не е полезен за отбора", заяви Генчев на брифинга си.

Фабио Лима е изпуснал полета си и не е навреме за първата тренировка на тима

Той уточни и на кои правила ще държи изключително много. "Това са колко време играчите да идват преди тренировка, каква информация трябва да достига до доктори и масажисти, как трябва да се държат играчите. Ще има санкции, ако някой не е в добра спортна форма. Говорим най-вече за килограмите. На никой няма да е лесно да му сложим паве от 2 килограма в джоба и да го накараме да бяга. Същото е и с футболистите".

За обединението между феновете и очакванията към Левски

Още: Той блесна най-ярко срещу ЦСКА: А сега и Левски, и "червените" искат да го вземат?

"Левски е един от грандовете и трябва противниците да се съобразяват с нас. Едно нещо, което се тренира целенасочено, винаги води до резултати. Най-лесният начин да се стигне до обединение между феновете, са добри резултати и добра игра. Когато няма резултати, винаги се раждат противоречия между фенове, ръководство и така нататък. Един треньор и футболист на Левски не трябва да очаква цели, които да му бъдат поставяни. Аз смятам, че Левски може да се бори и за титла, и за Купа.

Европейските мачове са нещо, което ще липсва на Левски. Държа да привлека добри футболисти, които смятам, че ще помогнат на Левски. Естествено, с футболистите, с които съм работил, е по-лесно да преценя дали могат да помогнат на Левски. Не е лесно да се привлекат добри нападатели, защото изискват високи заплати и има голям интерес към тях".

Още: Официално! Докато тече Евро 2024: Левски среща тим с големи амбиции в Първа лига

"Футболистите трябва да знаят, че докато има шанс да се борим за титлата, ще го правим. Всички отбори започваме от 0 точки и от нас зависи къде ще завършим в края. Всички национални състезатели, младежкия и юношеския отбор ще се присъединят към лагера в Правец. Много искам да наложа млади футболисти. Петима от младите ни таланти ще започнат с нас. Всеки ще получи шанс", категоричен бе той.

Още: Икона на Левски посочи 3-мата защитници, които са затруднявали Гунди: И 3-мата са от ЦСКА

Сираков и Боримиров го заклеймиха: Въпреки това носи колосална сума пари на Левски

Левски умува за привличането на Димитър Митков от Локомотив София

Себастиан Вия още е играч на Берое, докато Вини Трибуле напуснал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички