В "Левски" искат пари на куп за Краев


В "Левски" искат пари на куп за Краев

958 0

Божидар Краев ще върже бюджета на Левски. С парите от очаквания трансфер на юношата „сините“ ще натрупат пачки, за да издължат трите дължими заплати на футболистите и двете на служителите.

Всъщност след 5 дни неплатените месечни възнаграждения ще се увеличат с още едно. Засега обаче никой не е готов да връчи мечтаните от Левски 1 милион евро. В проучвателните преговори чрез мениджъри сумите гравитират около същото число, но обърнато в левове. Все пак „сините“ се надяват да качат трансфера до 600 000 евро. „Герена“ ще опита да получи цялата сума наведнъж. Но дори парите да дойдат на три транша, не е проблем – бъдещият приход може да се заложи срещу заем. Трансферът се пече скоро, за да може отборът да бъде пуснат във ваканция на 31 май с (почти) разчистени сметки. Заради по-бързото осъществяване на сделката „Левски“ склони на по-ниска цена.

Основният интерес към Краев е от Италия, след като бе наблюдаван от 6 клуба от Ботуша, а и ходи на проби в „Ювентус“. Естествено, не само юношата е надеждата за закрепване на финансите. Усилено се действа по вариант за спонсор, новини са възможни през юни.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички