ВИДЕО: Отборът на Левски зарадва с двоен жест пострадалия при пожарите свой фен


ВИДЕО: Отборът на Левски зарадва с двоен жест пострадалия при пожарите свой фен
Снимка: ФБ/Blue Boys Петрич

661 0

С мил жест футболистите на Левски са почели 19-годишния фен на тима Светослав Димитров, който се включи в гасенето на пожарите в Сакар. Докато се опитваше да помогне, младото момче получи 75% изгаряния по цялото тяло и животът му бе в опасност.

Изненада в синьо за героя

От "Нова" посетиха героя в болницата в Пловдив и го зарадваха с топка, подписана от целия отбор на "сините", както и фланелка, също подписана от тях.

Левски е избрал Светльо, не обратното

Светослав се зарадва много, а когато бе запитан откъде е дошла любовта му към Левски, той отговори: "Левски избра мен, не аз него".

Битката на Светослав за живота му

Младежът е претърпял 10 операции и са му прелети над 140 банки кръв, но скоро той ще бъде изписан от болница и се надява да се върне към нормалния живот.

Лекарка от болницата, в която е лекуван 2 месеца, посочи, че фактът, че е млад и организмът му е силен е спомогнал Светослав да се пребори за живота си. А ето защо в Левски има повече чужденци, отколкото българи. 

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички