Вълчинов: Изненадаха Стойчо с бутилката, удариха го в ребрата


Вълчинов: Изненадаха Стойчо с бутилката, удариха го в ребрата
Снимка: БГНЕС

1040 0

Помощникът на Стойчо Стоев в "Левски" - Явор Вълчинов, заяви, че не знае със сигурност защо старши треньорът на "сините" бе изгонен в края на първото полувреме на мача с Черно море (1:0).

"Стойчо Стоев бе ударен от бутилка с вода в ребрата. Това го изненада, той не видя откъде дойде тази бутилка, но естествено е от трибуните. После отиде да я покаже на страничния съдия и впоследствие в яда си я хвърли. Не знам защо бе изгонен. Вас, ако ви ударят изненадващо, няма ли да загубите самообладание?", коментира помощникът в "Левски".

"Напълно заслужена победа за нас. Изстрадахме си я и я постигнахме. Левски никога не е бил в ролята на умряла лисица. Този отбор винаги излиза за победа, а не да се надлъгва със съперника. Имахме повече възможности за гол, справихме се със статичните положения, при които те са най-силни. Отбелязахме само едно попадение, но и то бе достатъчно", бе коментарът на Вълчинов за мача.

Той заяви, че "сините" излизат в следващия кръг срещу Монтана отново в търсене на победата. "Надявам се да показваме все по-добри игри и да реализираме положенията, които имаме", посочи той.

"Надявам се да дойде жълтата карта на поне единия от нападателите ни до мача с Монтана, защото все пак вече минаха 4 кръга", завърши Вълчинов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички