Записал 100 мача за Левски е обнадежден: Иска ми се те 2-мата да са точните хора, това е прекият път към успеха


Записал 100 мача за Левски е обнадежден: Иска ми се те 2-мата да са точните хора, това е прекият път към успеха
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

13316 0

Емил Ангелов, който има над 100 мача с екипа на Левски, коментира "синия" отбор току преди старта на новия сезон в родната Първа лига. Той изрази задоволство, че се засилва конкуренцията в нападението, като допълни, че това е прекият път към успеха.

Освен това изрази надежда именно Александър Колев и Мустафа Сангаре да са точните хора за отбора. Ангелов сподели, че 3-5-2 е трудна за прилагане схема и дори я нарече опасна. Все пак завърши, че ако играчите се напаснат, ще е трудно за всеки тим, който се изправи срещу Левски.

Ще е трудно за Левски в схема 3-5-2

"Щом новите нападатели в лицето на Колев и Сангаре са част от Левски, значи имат качества. Иска ми се те да се окажат точните хора за отбора. От тях зависи дали ще издържат на темпото в Левски. Радващо е, че се засили конкуренцията в нападение. Това е прекият път към успеха. Ако има такава, то ще можеш да наслагваш. Ако няма и разчиташ на едни и същи момчета - няма как да се получат нещата. Въпрос на време е да се провалиш.

Алекс Колев ли е точният човек за Левски?

Наблюдавам, че Левски смени схемата на игра. 3-5-2 е трудна постройка и за нея ти трябват точните изпълнители, които спазват добре тактическите указания. Това е сложна схема и футболистите трябва да притежават качествата за нея. За мен е опасна схема. Ако играчите се напаснат - ще им трудно на всички отбори срещу Левски, футболистите трябва да са много интелигентни за тази постройка" - сподели той пред "Мач телеграф". Междувременно се появи и информация, че трансферно разочарование ще получи нов шанс от Станислав Генчев в Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички