Защо Левски капитулира срещу Ботев Пловдив? Детайлното обяснение на Генчев


Защо Левски капитулира срещу Ботев Пловдив? Детайлното обяснение на Генчев
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

949 0

Наставникът на Левски - Станислав Генчев, говори след двубоя с Ботев Пловдив на "Колежа", част от кръг №11 в родната Първа лига. Неговите възпитаници бяха победени с минималното 0:1, въпреки че бяха с човек повече след 63-ата минута.

Какво каза Станислав Генчев?

Още: "Ботев Пловдив се върна на картата за Европа": Силни думи от Керкез след успеха над Левски

"Определено мач, в който не заслужавахме да загубим. Първата част бе равностойна. Втората започнахме добре с натиск и контрол. След червения картон започнахме да прибързваме. Една нелепа грешка ни костваше победата. Сега една безобидна ситуация ни наказа и загубихме. Единственото, което ни остава, е да се концентрираме и да изчистим грешките", започна Станислав Генчев.

"След червения картон футболистите на Ботев се прибраха и опитаха да нарушат ритъма на игра - бе очаквано. Трябваше да играем по-бързо и комбинативно, да правим флангови атаки, добри подавания и завършващ удар. Като бяхме 11 на 11 играхме по-добре".

"Целяхме сигурност в дефанзивен план, тъй като головете на Ботев идват от контраатаки. Имахме добър контрол през втората част, правихме сигурни разигравания. Единствено съжалявам, че не успяхме да вкараме гол".

"Трудно може едно поражение да се окаже положителна страна. Очаквам и ние и ЦСКА да работим здраво. Ние ще направим всичко най-добро, за да спечелим трите точки".

"Безкрайно благодаря на феновете за подкрепата. Те са нашия 12-и играч. Трябва да се поправим и да ги зарадваме в следващия мач", каза още Генчев.

Още: 10 от Ботев Пловдив го направиха! "Канарчетата" шокираха Левски и сложиха край на черна серия

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички