Защо никой не го коментира: В Левски има "скрит" грешник, който "минава между капките"


Защо никой не го коментира: В Левски има "скрит" грешник, който "минава между капките"
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1304 0

Яростта на феновете на Левски се насочи към двама футболисти след загубата от Берое - но вратарят Матей Маркович не бе сред тях. Дори старши треньорът Станислав Генчев бе упрекнат за пореден път, че продължава да залага на Алекс Колев и Мустафа Сангаре едновременно на терена от първата минута.

Матей Маркович и грешките му в Левски минават "между капките"

Прави впечатление обаче, че стражът на тима Маркович сякаш минава между капките. Въпреки че се отчете с някои добри намеси със "синята" фланелка, можем да посочим и някои твърде груби грешки, които се бият на очи. Но за които сякаш никой не говори около Левски.

Например - при поражението от Берое всички скочиха на Патрик-Габриел Галчев за първия гол. Българинът несъмнено имаше вина и допусна опонента твърде лесно да мине зад гърба му и да завърши на втора греда. Но при центриране във вратарското поле - стражът в почти всеки случай е длъжен да излезе и да боксира/улови, като това е "златно правило".

Оставяме настрана някои по-дребни неточности в играта му в последните срещи, но ще акцентираме и върху друга огромна глупост от негова страна. Става въпрос за действие в сблъсъка с Арда Кърджали.

Тогава Маркович безумно излезе извън наказателното си поле, а Станислав Иванов от гостите нямаше никакъв проблем да го преодолее, като единствено грешното решение на бившия "син" кадър за развитие на атаката спаси Левски от сигурен гол. Но критики към него, ако изобщо ги има, са свръхнезначително - особено спрямо това, което получават имена като Галчев, Марин Петков, Асими Фадига, че дори и Генчев. A феновете на Левски получиха "политическия отговор".

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички