Звезден "Левски" намери цаката на София-Запад


Звезден "Левски" намери цаката на София-Запад

5490 0

Отбор на "Левски", съставен от бивши звезди, младежи и играча от първия отбор Стефан Велев, разби тима на Левски София-Запад на традиционния сблъсък помежду им на футзал. Мачът, който се игра в Сливница, завърши с резултат 7:2 в полза на "сините".

"Левски" заложиха на юбилейния екип, който им носи късмет. Досега с него те победиха Лацио, Лудогорец и Спартак (Варна) със 7:1. В отбора блестяха имената на звезди като Георги Иванов-Гонзо, Елин Топузаков, Христо Йовов, Станислав Ангелов и Даниел Боримиров, който се отчете с хеттрик.

"Левски" откри резултата още в 3-ата минута, когато точен след асистенция на Йовов бе Боримиров. До 11-ата минута "сините" вече водеха с класическа преднина, след като се бяха разписали Станислав Ангелов и Гонзо. До почивката Христо Йовов оформи на 4:0.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

През вторатата част Боримиров отчая съперника, като вкара втория си гол в мача за 5:0. София-Запад все пак успяха да се разпишат на два пъти, като точни бяха Александър Димитров и Делян Койчев. Но нови два гола - на Добревски и Боримиров, ги отказаха напълно и двубоят завърши 7:2. Това бе едва втора победа за "Левски" в историята на това съперничество.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички