Абсурдна заплата: Любо Пенев се разбра с тим от Първа лига - ето колко пари ще взима?


Абсурдна заплата: Любо Пенев се разбра с тим от Първа лига - ето колко пари ще взима?
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

8975 0

Безспорно един от най-качествените български треньори през този век е Любослав Пенев. Той го доказа начело на различни отбори, като за последно бе старши треньор на Хебър Пазарджик. Наставникът успя да спаси тима и да го остави в Първа лига, което бе същински подвиг, а освен това игра исторически полуфинал за Купата на България.

Все пак предвид всички сътресения в клуба Пенев няма да остане в Хебър. А един от отборите, с които най-сериозно бива спряган, е Локомотив Пловдив. Нещо повече - според "Мач Телеграф" договорка вече има и след раздялата с Александър Томаш именно Пенев е новият треньор на "смърфовете".

Важно е да подчертаем, че няма никакво официално потвърждение към този момент. Според изданието Христо Крушарски е провел две срещи с Любо Пенев и двамата са се разбрали. Дори е посочена и договорената заплата, която далеч няма да направи Пенев най-скъпоплатения треньор в елита.

Любослав Пенев се е договорил с Локомотив Пловдив - ето колко пари ще взима?

Крушарски се разбра с Любо Пенев

Посочва се сума в размер на 5000 евро. А ако информацията бъде потвърдена и Пенев поеме Локомотив Пловдив, това ще е още един български отбор, на който застава начело, след ЦСКА (няколко престоя), Литекс, Ботев Пловдив, Царско село, ЦСКА 1948 и Хебър Пазарджик. Припомняме и че е бил селекционер на националния отбор по футбол, карайки доста успешен престой с прословутото "отлепяне на ютията".

А съвсем наскоро Любослав Пенев през сълзи даде най-емоционалното си интервю като треньор (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички