Диан Колев: Новият треньор трябва да върне феновете на Локо (Пд) на стадиона


Диан Колев: Новият треньор трябва да върне феновете на Локо (Пд) на стадиона

7154 0

Председателят на Сдружението „Бъдеще за Локомотив” Диан Колев коментира деликатното състояние на клуба и предизвикателството пред ръководството да осигури стабилност на отбора.

Пред "Гонг", той не подмина и темата за конфликта в ръководството между Велин Терзиев и напусналия Константин Думанов, за напускането на Неделчо Матушев, за това, че привържениците не идват на мачовете на отбора и така не подкрепят и финансово клуба.

„Локомотив си продължава подготовка по разписание. Много ни зарадва тази победа. Не бих казал проблеми в ръководството. Има определено разминаване във вижданията на двама души. Все пак ръководството не е само от двама души. Но двама от тях имат различни виждания за нещата, как трябва да се случват. Не трябва да се акцентира толкова върху това нещо“ - заяви Диан Колев.

„Основните цел и приоритети остават. Кадровите промени в ръководството не са толкова важни. Всеки един от хората може да си отговори какви проблеми имат един с друг. Категоричен съм, че не може никой да извлича облаги от ръководството на футболен клуб. За мен е много по-важно да се фокусираме върху основните задачи, които ни предстоят. Те не са се променили от самото начало. Нашата основна цел като ръководство е осигуряване на финансова стабилност и самостоятелност, което в момента не се случва по начина, по който сме си представяли“ - каза още Колев.

„Със смяната на треньора се забеляза променя в начина на поведение на футболистите на терена и се надявам това да повлияе на хората да се върнат на стадиона. Почти няма решение, което да се взима самостоятелно. Няма такова. Всички решения се взимат след детайлно обсъждане. И освобождаването на Матушев стана по подобен начин. Всички заедно преценихме, че е необходима промяна“ - сподели още Диан Колев.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички