Локомотив Пловдив почна с чистката след резила във Варна


Локомотив Пловдив почна с чистката след резила във Варна

1306 0

Ръководството на Локомотив Пловдив почна чистката в състава на тима след жестоката загуба с 1:5 от Черно море във Варна за Купата на България.

Първите изгонени от отбора са Богомил Дяков и Деян Молдованов, които бяха с основна "заслуга" при слабото представяне на тима в морската ни столица.

Дяков беше сменен още преди да приключи първото полувреме при почти решен двубой за домакините, а Молдованов издържа на терена само до почивката. Това е ядосало ръководните лица в тима и двамата вече не са част от "смърфовете".

Това действие на клуба обаче ще утежни още повече финансовото положение, тъй като и двамата ще имат претенции за заплатите си, които не са получавали от края на миналата година.

Съставът на тима също ще пострада, като Христо Колев няма да може да разчита на двама от титулярите си при очертаващата се битка за оцеляване в следващия малко повече от месец.

 

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички