Любослав Пенев не каза нищо за бъдещето си, но каза защо се трупат лоши резултати за Локомотив Пловдив


Любослав Пенев не каза нищо за бъдещето си, но каза защо се трупат лоши резултати за Локомотив Пловдив
Снимка: Alexander Karamfilov / LAP.bg

679 0

Наставникът на Локомотив Пловдив - Любослав Пенев, говори пред "Диема Спорт", след като неговият тим загуби с 0:2 от ЦСКА 1948 в мач от деветия кръг на Първа лига.

Още: С гола на сезона: ЦСКА 1948 разпиля Локомотив Пловдив и задълбочи кризата при "смърфовете" (ВИДЕО)

Думите на Любослав Пенев

"С изключения мачът бе равностоен. Започнахме добре и се дебнехме един друг, но може би един от недобрите мачове за нас. Заключението, което мога да направя е, че не се възползваме от грешките. Пропуски, които водят до негативния резултат", започна Любослав Пенев.

"Просто пропускаме, създаваме ситуации, но не се получава. Много пропускаме добри положения. Това е, което към момента отчитам. Трябва да го подобрим и да бъдем по-концентрирани в тези моменти. Трябва и в защита да бъдем по-фокусирани, за да не се получават грешките, водещи до загуба на точки".

"Всеки момент трябва да станат готови документите. Те са част от отбора, но когато тази документация стане ще можем да разчитаме на тях. Продължаваме да тренираме, просто трябва да изчистим грешките".

"Не мисля, че нещо им мъти главите, нямам такава информация. Отговорността, която поставям да бием може би влияе на някои от играичте. Трябва работа, нищо друго".

"Не искам да използвам думата "криза". Недобър мач за нас, продължаваме да мислим за следващия. Това е програмата, която е подготвена", каза още родният специалист.

Още: Бъдещето на Любо Пенев в Локомотив (Пд) ще бъде решено до седмица

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички