Огромно развитие по емблематична трибуна в Пловдив, датата на откриването остава неясна


Огромно развитие по емблематична трибуна в Пловдив, датата на откриването остава неясна
Снимка: Lap.bg

1359 0

Привържениците на Локомотив Пловдив се зарадваха на огромното развитие по обновяването на емблематичната трибуна "Бесика", която е част от стадион "Локомотив". Тя остана затворена и при домакинството на ЦСКА 1948, но усилената работа по завършителните дейности не остана срита.

В последните месеци неуморно работници се трудиха по реконструкцията на стадион "Локомотив", а трибуната е на финалната права от пускането й в експлоатация. Фасадата отвън вече е почти готова, както и вътрешните помещения, като единствено остава да се поставят още седалки, с които да се оформи последната цифра от годината на основаването на клуба 1926 - "6" .

Така изглеждаше съоръжението в началото на строежа му:

Очаква се секторът да бъде открит за домакинството на отложената среща между "смърфовете" и ЦСКА, която по график ще се проведе на 1-ви ноември. Клубът и строителите правят всичко възможно "Бесика" да получи всички нужни документи за откриването й в началото на идния месец. По този начин клубът ще може да разчита на подкрепата на допълнителни 2000 привърженици, какъвто ще е капацитетът.

Ако нещо с документите се проточи, следващата опция за отварянето на „Бесика“ е 8 ноември (вторник), когато „смърфовете“ са домакини на Лудогорец в среща от 17-ия кръг на първенството.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Зад другата врата обаче продължава неспирната работа по втората трибуна, по която обаче предстоят още сериозни строителни дейности.

Ето как се разви срещата между "железничарите" и ЦСКА 1948!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички