С гола на сезона: ЦСКА 1948 разпиля Локомотив Пловдив и задълбочи кризата при "смърфовете" (ВИДЕО)


С гола на сезона: ЦСКА 1948 разпиля Локомотив Пловдив и задълбочи кризата при "смърфовете" (ВИДЕО)
Снимка: Alexander Karamfilov / LAP.bg

525 0

ЦСКА 1948 успя да победи с 2:0 като гост на "Лаута" тима Локомотив Пловдив в мач от деветия кръг на Първа лига. Вторият гол на "червените" може да се смята за един от кандидатите за попадение на сезон 2024/25 и бе дело на Бирсент Карагерен.

Страхотен успех за ЦСКА 1948

Отборът на Валентин Илиев доминираше през по-голямата част от мача. Неговите възпитаници стояха по-добре на терена и заслужено си гарантираха трите точки, като и двата гола паднаха през втората част.

В 71-ата минута ЦСКА 1948 поведе в резултата. След двойно подаване между Бирсент Карагарен и Стив Фуртадо, вторият центрира в наказателното поле, където влезлият като резерва Марио Илиевски копна топката над Кристиан Томов за 0:1.

В 78-ата минута бившият играч на Локомотив Пловдив Бирсент Карагарен вкара изящен гол с изстрел от голяма дистанция. Секунди след това Карагарен бе заменен от Емил Ценов.

С победата ЦСКА 1948 се изравнява с Локомотив Пловдив по точки - 12. Като "червените" имат два мача по-малко от "смърфовете" на шестата позиция. Момчетата на Любо Пенев пък са седми.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички