Дерменджиев: Лудогорец ще бъде първи тази година


Дерменджиев: Лудогорец ще бъде първи тази година

873 0

Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев  заяви, че според него тимът ще завърши на първо място тази година и ще направят всичко по силите си да играят в Шампионска лига.

„Мисля, че Лудогорец ще бъде първи тази година. Ще направим всичко възможно да участваме в Шампионска лига. Не съм гледал всички мачове на Лудогорец, когато не бях треньор, но виждах затруднението в отбора какво е. Имах притеснение, че ще се създадат проблеми, щом се избягва стила на игра“, заяви специалистът пред "Дарик".

„Изключително важно е Лудогорец да влезе в групи това лято. Казвам го с най-голямата отговорност и върху себе си и върху отбора. Оптимист съм. Трябва да се гледат малките отбори, които имат тези успехи. Един отбор като БАТЕ Борисов трябва много добре и внимателно да се анализира. За Лудогорец ще е изключително важно да бъде в груповата фаза“, допълни още треньорът на шампионите.

Той обяви, че е имал няколко сериозни оферти за треньорски пост, докато бе без работа преди отново да застане начело на разградчани. Той добави, че е бил в напреднала фаза в преговори с клуб, но е решил да остане в България.

„Такава е треньорската професия. Много по-рано бях казал, че пролетта ще е много трудна, но в крайна сметка станахме шампиони. Лошото е, че се загуби инерцията. Исках този отбор да участва в групи на Шампионска лига или Лига Европа. Защо се стигна до раздяла? Това са клубни неща. Имаше сериозен натиск отвън и това повлия. Случило се е, важното е оттук-нататък как ще бъде. Откровено казано не съм очаквал толкова бързо собствениците на клуба да се върнат на моето име за треньор. Аз изчаквах развитие на кариерата си. Имаше оферти и то доста сериозни. Отказах на няколко отбора. Трябваше да изчакам друга сериозна оферта и междувременно се появи Лудогорец. Бях в напреднала фаза с отбор, но предпочетох да остана в България“, каза още Дерменджиев.

 

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички