Дерменджиев: Не ни интересуват другите!


Дерменджиев: Не ни интересуват другите!

1383 0

Старши-треньорът на Лудогорец Героги Дерменджиев беше гост в сутрешния блок на bTV, където коментира началото на подготовката на "орлите".

Шампионите ще се готвят известно време на "Герена", като ще днес всички играчи ще минат медицински тестове, а основната част от подготовката ще премине в Анталия.

Иначе треньорът коментира най-голямата тема през януари и февруари - трансферният прозорец.

"На този етап не са ни необходими нови попълнения. Имаме достатъчно добър и обигран отбор. Аз и друг път съм го казвал. Ние ще привлечем футболисти, които ще бъдат от много по-добра класа, за да се вдигне нивото. През пролетта ще играят тези футболисти, които изнесоха на плещите си мачовете от първенството и Шампионската лига". 

Той коментира и постоянните слухове за трансфер на ключови играчи, и най-вече този на Георги Терзиев в Лацио.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

"Такива слухове винаги се появяват, когато дойде трансферен период. Има запитвания, има интерес към наши футболисти, но ще се стигне до такова нещо единствено ако офертата задоволи нашите собственици".

Лудогорци се събраха снощи в хотел "Феста" в София за началото на зимната си подготовка, след като около 20-ина дни имаха за почивка, релакс и пътувания с близките си.

"Наистина от днес започваме много активно, първо играчите ще преминат медицински изследвания, а след това заминаваме за Турция".

Що се отнася до конкуренцията в "А" група, то Дерменджив и компания не се интересуват особено от другите отбори, като са убедени, че всичко си зависи от тях.

"Ние по принцип не се съобразяваме с другите отбори, а гледаме всичко да бъде наред. Аз съм доволен, че всички футболисти ще бъдат тука, ще бъдат на лице. Те са отговорни момчета, знаят за какво става въпрос. Мисля, че това участие в Шампионска лига им хареса и те ще се стремят отново да влязат в груповата фаза".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички