Дерменджиев показа уважение: Битката за титлата продължава


Дерменджиев показа уважение: Битката за титлата продължава
Снимка: БГНЕС

624 0

Старши-треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев е уверен, че победната серия на неговия тим ще продължи и в двубоя срещу Локомотив (Пловдив) в Разград във вторник (01.03).

Шампионите са в серия от 3 поредни победи и все още нямат поражение под ръководството на опитния специалист, който се завърна начело на тима през ноември. Сега следва сблъсък срещу "смърфовете", които ще бъдат водени от новия си наставник Илиан Илиев.

"Нашият отбор е в добро състояние. Надявам се във вторник да стане един силен двубой, в който феновете да видят хубав футбол. Вярвам, че серията ни от победи ще продължи и ние ще спечелим трите точки", коментира той пред сайта на клуба.

Дерменджиев изрази и мнението си за съперника и, както обикновено, показа сериозно уважение към Локомотив (Пловдив).

"Локомотив е рутиниран отбор. Има много опитни футболисти. Винаги след назначение на нов треньор тимът е по-мотивиран, а играчите искат да се докажат".

Що се отнася до първенството, то Дерменджиев все още смята, че битката за титлата продължава, въпреки че разликата между Лудогорец и преследвачите "Левски" и Берое е 8 точки.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

"Битката за титлата продължава. Както съм твърдял винаги, тя ще бъде решена в края на шампионата. За нас всеки мач е като финал. Всяка среща трябва да бъде спечелена", категоричен беше треньорът на шампионите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички