Два мача у дома: Лудогорец предлага на тим от Първа лига да "гостува" в Разград


Два мача у дома: Лудогорец предлага на тим от Първа лига да "гостува" в Разград
Снимка: БГНЕС

1804 0

Лудогорец може да "гостува" на Ботев Враца в Разград. Както е известно, врачани започнаха ремонт на терена си, който обявиха за спешен, и сега ще трябва да домакинстват на друг стадион.

Интересното е, че всичко това се случва точно преди двубоя с хегемона, въпреки че игрището под Околчица е в отчайващо състояние още от началото на сезона. По програма срещата от десетия кръг е на 29 септември (неделя) от 21:15 часа във Враца.

Без разменено гостуване срещу Ботев Враца

От Лудогорец са излезли с предложение към клуба от Северозападна България мачът да е в Разград, като орлите ще поемат всички разходи по престоя и пребиваването на врачани – лагер, хотел, храна… Това обаче не включвало размяна на домакинствата и ответната среща от 25-ия кръг в средата на март 2025 г. щяла да си остане край Делиормана, информира "Тема спорт". Двата клуба вече предприемаха такъв ход през годините и няма да е нещо ново.

Основната причина за искането на Лудогорец е свързана с двубоите им в Лига Европа. Ако Ботев Вр се съгласи срещата в неделя да е в Разград, орлите ще си спестят дългото пътуване до Враца и обратно между срещите със Славия Прага (в сряда на „Хювефарма Арена“) и Виктория Пилзен (3 октомври, четвъртък, в Чехия) в ЛЕ.

От Ботев Враца все още не са решили окончателно, като се очаква това да стане днес или най-късно утре, за да може СТК към БФС да оповести промяната. Врачани имали още две опции за провеждане на мача с Лудогорец – стадион „Огоста“ в Монтана и Градски стадион в Ловеч.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички