Георги Терзиев: Дано продължи лошата серия на Ливърпул


Георги Терзиев: Дано продължи лошата серия на Ливърпул

1319 0

Централният бранител на Лудогорец Георги Терзиев е на мнение, че тимът може да се пребори с Ливърпул в Шампионската лига. В момента разградчани се намират на последно място в групата с равни точки с "мърсисайдци" - по 3.

"Настроението е на добро ниво и сме амбицирани да победим Ливърпул. Имаше малко повече емоции срещу ЦСКА, но мачът вече е минал. Сега мислим само за Шампионската лига. Гледахме срещата на Ливърпул с Кристъл Палас, надявам се серията им от загуби като гост да продължи и на "Васил Левски", каза Терзиев, цитиран от "Тема спорт".

Той допълни, че тимът е научил много ценни уроци от участието си в най-комерсиалния турнир.

"Разликата между мачовете в Шампионската лига и тези от „А“ група е много сериозна. Може би заради това, че не успяхме бързо да превключим от едното към другото, допуснахме няколко грешки в първенството. Смятам, че вече се настроихме и вървим по план. Научихме много от мачовете срещу най-големите отбори. Да се надяваме отново да сме в Шампионската лига и догодина. Засега обаче гледаме към настоящето, а то е да излезем и да победим Ливърпул, за да си гарантираме третото място, което ще ни даде възможност да играем в Лига Европа напролет", завърши Терзиев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички