Игор Йовичевич: Организацията в Лудогорец е на европейско ниво


Игор Йовичевич: Организацията в Лудогорец е на европейско ниво
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

143 0

Новият старши треньор на Лудогорец - Игор Йовичевич даде пресконференция преди утрешното гостуване на Виктория (Пилзен) в мач от втория кръг на турнира Лига Европа. Хърватският специалист е оптимист, че родният шампион може да постигне добър резултат във втория по сила европейски турнир.

Какво каза Игор Йовичевич?

Още: "2-3 от титлите на Лудогорец са подарени от ЦСКА - футболистите са лигльовци"

"Първите ми впечатления от организацията в клуба са много добри. Тя е на много високо европейско ниво. Сигурен съм, че с работа отборът ще остане още по-добър. Гордея съм, че съм в клуб като Лудогорец и ще дам всичко от себе си да ставаме по-добри. Това е много важна задача за нас, защото искаме да се представяме добре във всеки мач и стъпка по стъпка да вървим напред. Това е футболът", сподели наставникът на "орлите".

"Всеки двубой е различен. Готвим се за всеки един опонент по различен начин. Разучили сме силните страни на нашия съперник. Видяхме и Славия Прага, както повечето чешки клубове – отлични футболисти и отличен колектив. Добри са в битките за първа и втора топка, добре използват дългите пасове. Имат страхотни индивидуални качества. Готови сме за двубоя и знаем, че ще бъде много тежък мач утре".

"Виктория (Пилзен) е добър отбор, но и ние сме много класен тим. Ще покажем утре нашата амбиция, нашата тактика, нашите нови идеи и воля за победа. Не сме дошли на почивка - тук сме, за да победим. Детайлите ще бъдат много важни и определящи. Анализирали сме всяка част от играта на Виктория. Напълно способни сме да вземем трите точки. Антон Недялков е нашият капитан и е много важен за нас. Надявам се скоро да се завърне на терена, защото определено липсва на отбора", каза още Йовичевич.

В стила на Генчев: Йовичевич посочи съперниците на Лудогорец, които искат да бъдат шампиони

Лудогорец спечели гостуването си на Ботев Враца в Разград (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички