Испанците се захванаха с двама в Лудогорец


Испанците се захванаха с двама в Лудогорец
Снимка: ludogorets.com

1275 0

Кондиционните треньори на Лудогорец Серхио Марти и Хавиер Кастильо се захванаха сериозно със задачата да вкарат във форма Александър Барт и Върджил Мисиджан.

Първият доскоро бе контузен, но се завърна в игра срещу Локомотив Пд (2:0). Французинът видимо не бе в най-доброто си състояние и допусна редица грешки. Това никак не се е харесало на треньорския щаб и затова бранителят тренира извънредно в понеделник и вчера, въпреки че отборът бе почивка. Георги Дерменджиев се надява, че Барт ще влезе в ритъм до мача с ЦСКА, тъй като шансовете Козмин Моци да се възстанови не са особено големи, пише "Тема Спорт". При това положение почти сигурно бившият защитник на Литекс ще излезе като титуляр на "Българска армия" заедно с Георги Терзиев.

Ситуацията с формата на Върджил Мисиджан е малко по-различна. Холандецът се представя посредствено от началото на сезона, което не се нрави на ръководството. Ръководителите имаха надежди, че след силната игра през пролетта в Лига Европа крилото ще вдигне още цената си през този сезон.

Това обаче засега не се случва. Поради тази причина испанците Кастильо и Марти са получили нареждане да поработят допълнително с Мисиджан, за да бъде върнат към познатата форма.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички