Лудогорец като Барселона?


Лудогорец като Барселона?

1817 0

Старши-треньорът на Виктори (Пилзен) Роман Пиварник изрази мнение, че българският шампион Лудогорец обича да играе като Барселона - с висока преса и продължително владеене на топката.

Двата отбора се изправят един срещу друг на "Васил Левски" в сряда вечер в плейоф за влизане в Шампионска лига. Виктория е фаворит за продължаване напред, но наставникът на чехите е категоричен, че "орлите" са отличен отбор, който играе изключителен футбол.

"Лудогорец е силен съперкик, който обича да владее топката, да диктува темпото и да доминира. Индивидуалните им акции са една от силните им страни. Изключително силни са и на контраатака. Имат бърз преход от защита в атака. Надявам се да успеем да ги неутрализираме", сподели той на пресконференцията.

"Наблюдавахме последните 5-6 мача на Лудогорец. Имат доста ротации при двамата опорни полузащитници. Направи ни впечатление контузията на играча с №12 (б.а. Анисе, който е с две счупени ребра). Ще видим какво ще направят.

Карабах има силен колектив, разчитат на отборната игра. Стабилен състав са. Лудогорец е по-директен отбор. Опитват се да играят направо срещу вратата. При тях са изключително опасни индивидуалните им набези. Разполагат с 5-6 души, не може да се съсредоточиш само в опазването на един от тях. Всеки може да те изненада", не скри възхищението си от Лудогорец Пиварик.

Срещата е от 21:45 часа в сряда вечер.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички