Лудогорец почти сигурно получава титлата в мача срещу Пирин


Лудогорец почти сигурно получава титлата в мача срещу Пирин
Снимка: БГНЕС

747 0

Холандското крило на Лудогорец Върджил Мисиджан ще се завърне утре в игра за пър­вия тим след седем месеца отсъствие, съобщава „Тема Спорт". Това ще се случи в предстоящото домакинство на Монтана. Двубоят е от 20:00 часа на "Лудогорец Аре­на".

22-годишният футболист ще попадне със сигурност в групата, но все още не е ясно дали ще стартира като титуляр, или ще е резерва. Предвид отсъствието на наказаните Кешеру и Марселиньо, не е изклю­чено той да започне. С малко по-големи шансове засега за място сред единайсетте оба­че е Лукоки.

ПАОК с интерес към звезда на Лудогорец

Мисиджан дълго време леку­ва тежка травма в коляното. Той получи контузията по време на мача на дубъла с Локо ГО (1:4) в Б група през октомври. Първоначално лекар­ският щаб смяташе, че проблемите му не са сериозни и бе поставена една диаг­ноза, но впоследствие се оказа съвсем друго. Мисиджан на­трупа практика, като изигра 180 минути за Лудогорец II при равенството с Поморие (0:0) и загубата от Ботев Гълъбово (1:3), като е оставил много добри впечатления. За последно той се появи за пър­вия отбор на 3 октомври при 1:1 с Черно море в Разград.

Междувременно стана яс­но, че има големи шансове Лу­догорец да получи петата си шампионска титла, която на теория все още не е факт, в мача с Пирин (Благоевград). Разградчани приемат орлетата на 11 май в 20:30 часа. До тогава ти­мът среща освен Монтана и Локо (Пд) на 7 май на "Лаута" от 20:00 часа. Идеята на ръко­водството е трофеят да бъ­де отпразнуван по-рано, за да може част от чужденците да бъдат пуснати във ваканция и да не играят в последните кръгове.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички