Лудогорец преговаря за убийствено ефективен голмайстор


Лудогорец преговаря за убийствено ефективен голмайстор

1254 0

Лудогорец преговаря с румънския ЧФР Клуж за трансфера на голмайстора на отбора Грегори Таде, пишат медиите отвъд Дунав. Според тях французинът е бил наблюдаван няколко пъти от представители на българския шампион и не е изключено трансферът да се осъществи в най-скоро време.

28-годишният Таде е истински голмайстор убиец, като от началото на сезона има 10 гола в 12 мача в Лига 1, или по близо едно попадение средно на 90 минути игра.

По-голямата част от кариерата на тарана е минала в Шотландия. До момента той е играл за аматьорските Форфър Атлетик и Станреър, а освен това е носил екипите на Клайд, Рейт Роувърс, Инвърнес и Сейнт Джонсън. Преминава в Клуж през през 2013 г, като в първия си сезон записва 22 мача и 2 гола. През този обаче представянето му е наистина страхотно, като освен на Лудогорец, той е в полезрението на отбори като Стяуа, Трабзонспор и Селтик.

Цената на Таде според „Трансфермаркет" е 1 300 000 евро, но в този сайт традиционно завишават сумите. Договорът му с ЧФР е до лятото на 2016 г.

Таде стои в основата на отличното представяне на „железничарите" от началото на сезона, като въпреки финансовите проблеми, тимът се намира на 2-ро място, на 9 точки от шампиона Стяуа.

Не е тайна, че Лудогорец търси нападател, като до момента разградчани са оглеждали над 10 тарана. Мениджъри пък им предложиха национала Димитър Рангелов, който обаче бе отказан. Очаква се развитие около евентуалния трансфер на Таде да има в следващите дни.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички