Лудогорец продава защитник в чужбина


Лудогорец продава защитник в чужбина

1310 0

Лудогорец може да се раздели с един от футболистите си до края на трансферния прозорец, твърди "7 дни спорт". Става въпрос за централния защитник Теро Мантула, който получава малко шансове от началото на сезона. Финландският национал е следен от чуждестранни тимове и до края на месеца може да смени Лудогорец с друг отбор.

Шампионите са готови да продават, но на този етап изчакват, за да видят каква оферта ще получат за централния си бранител. До момента в клуба не е постъпило конкретно предложение за играча, но има различни запитвания.

Клубове от елита на Франция следят ситуацията с играча, който впечатли най-вече в европейските мачове на Лудогорец през миналия сезон. Мантула игра на много високо ниво в най-тежките двубои на шампионите - с Партизан в Белград (1:0), с ПСВ като гост (2:0) и двата двубоя с Лацио (1:0 и 3:3). През 2014 г. 22-годишният бранител получи повиквателни и за националния отбор на своята родина Финландия.

През лятото обаче изненадващо бившият треньор на шампионите Стойчо Стоев отписа Мантула, като той почти не игра в подготвителния период. От началото на сезона Мантула има едва 4 мача във всички турнири, а напоследък е пращан да играе мачове с втория отбор.

В момента Лудогорец има четирима централни защитници - Моци, Барт, Терзиев и Александър Александров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички