Лудогорец се чуди за бивш нападател на България


Лудогорец се чуди за бивш нападател на България
Снимка: БГНЕС

1370 0

Мениджъри предложиха национала Димитър Рангелов на Лудогорец, твърди "Меридиан Мач". В момента нападателят е собственост на турския Коняспор, но от клуба заявиха, че повече няма да разчитат на него и се очаква в следващите дни той да разтрогне своя договор. През есента Рангелов записа 11 мача, в които отбеляза 2 гола.

Както е известно, през юли шампионите бяха много близо до привличането на Рангелов, но той предпочете офертата на елитния турски тим. Въпреки това 31-годишният футболист си остави вратичка, че един ден може да се озове в Разград. Не е тайна, че Лудогорец има проблеми в атака, които са породени от слабата форма на Роман Безяк, бавното аклиматизиране на Юнес Хамза и недостатъчната класа на Жуниор Кишада. През есента атакуващите футболисти на "орлите" отбелязаха общо само 10 гола. Бразилецът и тунизиецът вкараха по 4 попадения, докато словенецът се отчете с едва 2 гола.

Димитър Рангелов играе в чужбина от близо 10 години. През 2006 г. той бе продаден от Славия на Страсбург, като след това смени Ерцгебирге Aye, Енерги Котбус, Борусия Дортмунд, Макаби Тел Авив, Люцерн и сега в Коняспор. Рангелов има 30 мача и 3 гола за националния тим.

Сега мениджърите на нападателя ще се опитат да му намерят нов отбор в чужбина, но предвид неговата възраст, вече трудно някой би му дал голяма заплата.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички